SBI-Pannon Kft.

TASKI Aero Up B LI-ION könnyű litium ion állóporszívó

Termékadatok

JD-8003381

db

1

556.475,-Ft+ÁFA (706.723,-Ft)

Kosárba

Leírás

TASKI Aero Up B LI-ION könnyű litium ion állóporszívó

A TASKI AERO UP egy könnyű, lítiummal működő függőleges vákuum a professzionális piac számára, a lítium akkumulátorok és a digitális motortechnika legfrissebb kiaknázásával. Szőnyegekhez és kemény padlókhoz egyaránt alkalmas.

A TASKI AERO UP elhozza:
• Könnyű, csendes és diszkrét
• Teljes rugalmasság
• Nincs kompromisszum
• Csökkentse a teljes tisztítási költséget
• Energiatakarékos és fenntartható

Teljes rugalmasság

Tökéletes nappali vagy szennyes tisztításhoz, anélkül, hogy be kellene ütemezni a lakosságot vagy az épület használóit. Többféle üzemmóddal az autonómia új szintje érhető el. Varázslatos 1 órás üzemidővel és gyors akkumulátorcserével az akkumulátor korlátai a múlté. A TASKI AERO UP ugyanazt az akkumulátort és töltőt használja, mint amelyet a TASKI AERO BP hátizsákhoz és a TASKI swingo 150b mosószárítóhoz használ, a fokozott szinergiák és rugalmasság érdekében.
Nincs kompromisszum

Az egyszerű és könnyen használható kioldórendszer lehetővé teszi a gyors cserét a szőnyegek erőfejétől a kemény padlók padlószerszámáig. Az ecsettel hajtott erőfej könnyű munkát végez a szőnyegek tisztításában, míg a könnyű padlószerszám könnyedén tisztítható a kemény padlók felett. Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget, vagy kompromisszumok nélkül rendeljen mindkettőt.
Csökkentse a teljes takarítási költséget

A hagyományos motor energiájának kevesebb mint felét felhasználva, karbantartás nélkül és korlátlan élettartam mellett a TASKI AERO UP digitális motorja jelentősen csökkenti a függőleges vákuum birtoklásának teljes költségét. Az alacsonyabb energiaköltségek, a karbantartási költségek csekély vagy egyáltalán nem, valamint a hosszú élettartam a TASKI UP-t jelentősen fokozza a porszívóban.
Energiatakarékos és fenntartható

A TASKI egyedülálló abban, hogy egy kisebb, szuperhatékony digitális kefe nélküli motort használ.